Motigt

Just nu går det lite emot oss. Vi har pratat med flera sköterskor och dessutom enhetschefen (jag tror det hette så i alla fall..) uppe på vårdcentralen i Jokkmokk. De verkar inte riktigt vilja ta tag i det här och ingen har riktig koll på vad det egentligen är vi borde göra. Hittills så har alla vi pratat med sagt olika saker vi borde göra, ex. prata med skolsköterskan (något vi redan gjort men inte fick ut något av), någon har sagt att vi måste ha läkarordination för att få ta de tester vi vill göra, någon annan har sagt att vi måste ta kontakt med skolhälsovården m.m. Det enda de vi har pratat med har haft gemensamt är att de verkar ovilliga att göra något själva utan bara vill "skicka" problemet till någon annan.
 
För oss känns detta väldigt frustrerande med tanke på att dietisten i Sunderbyn som vi pratat med var väldigt positiv till vår idé och gav som ni kan se i inlägget här under förslag på flera olika tester hon tyckte att vi borde göra. Dessutom sa hon att dessa tester skulle gå att göra på alla vårdcentraler gratis tills man fyllt 19 år, och man skulle inte behöva läkarordination för det heller. Inte för att priset spelar någon roll, men det är så frustrerande när alla säger olika hela tiden.
 
Eftersom det verkar omöjligt att få de i Jokkmokk att göra något så tänker vi ta kontakt med Sunderbyn igen för att höra om vi kan få göra testerna där. Dock så behöver vi inte göra alla tester där eftersom vi själva kan mäta längd och vikt, blodsocker och ketoner i blodet. Vi hoppas få göra testerna så snart som möjligt så att vi kan börja med den praktiska delen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0