Finally!

Så äntligen fick jag in Fridas del av rapporten. Så har ägnat den senaste timmen till att föra in hennes delar i rapporten och flytta allt eftersom. Så imorgon Janne kommer den ligga i ditt fack!
 
Även om det inte varit min del som saknats av rapporten som har gjort att den inte blev inlämnad förra veckan på onsdagen har jag kännt mig stressad. Eftersom att projektarbetet varit gemensamt så har vi varit väldigt beroende av varandra. Beroende av att den andra gör sin del av jobbet.  Lite tankar och funderingar så här efter projekt tiden. 

Bättre sent än aldrig

Sen senaste uppdateringen har jag hållit på med min del av  PA rapporten. Den har varit färdig sen i måndags och igår hann jag läsa igenom den samt så hade jag en snäll kompis som läste igenom den för att se med andra ögon om de var något som var konstig mening osv. Jag är väldigt nöjd över slutresultatet och det känns väldigt bra att den nu äntligen är "över".
Det enda som är kvar är Fridas del och en bild på framsidan. 

Närmar sig med stormsteg

Måndag och dagarna närmar sig till deadline mer och mer. Lite nervöst är det faktiskt. Rapporten är så gott som färdig från min sida, det enda jag har kvar är diskussions delen och sen kolla igenom hela rapporten för att se om det är något jag missat eller formulerat konstigt.
Så här i sista minuten kom jag på att jag kunde intervjua samhälls läraren Jonas om LCHF. Han började samtidigt som oss men han slutade 8 veckor senare. Eftersom att de fyra andra jag intervjuat var positiva till att fortsätta så ville jag även ha med någon som inte hade planer på de. Senare kom jag även på att jag kunde höra med Marja som skulle svara på frågorna under dagen. Annars kändes det lite onödigt att de var med i projektet om jag sen inte ens fick veta hur det gick. 
 
Och som sagt LCHF kan som många andra kosthållningar inte passa för alla.
 
 
Elev enkäterna som Frida skulle sammanställa fick jag inte in av henne så jag använde endast reslutaten av de enkäterna jag sammanställt, det blev ändå 35 elever sammanlagt. 
 
 Läste din kommentar nu Janne, tack för de peppande orden!

Ingen vila här inte!

Skönt med helg, men samtidigt blev det då ingen vila för min del! Har skrivit på rapporten och har nu lyckats få in fakta om LCHF utifrån de intervjuer jag gjorde. Och så gott som jag ser är mina frågeställningar besvarade. Det enda jag har kvar nu är att skriva om enkäten vi gjorde. 
Tidigare nämnde jag att jag sammanfattade dieterna så att läsaren lättare ska förstå vad det handlar om. Jag har nu även hunnit sammanfatta lite kort om sambandet mellan kost och hälsa. HIttade bra fakta om det på Livsmedelsverkets hemsida. 
Bara tre dagar kvar till deadline nu!

Fortsättning av igår

Har fortsatt kämpa på med rapporten idag. Har börjat skriva lite om vad hälsa och kost har för samband. För att den person som läser rapporten ska förstå lite mer om de undersökningar vi gjort och varför. Känns lite jobbigt när Frida inte är på plats, men jag försöker göra det bästa av situationen. Har gjort den sista enkäten idag och det gick väldigt bra. Det enda jag saknar nu är en sammanställning av de enkäterna Frida hade i måndags. Måste säga att reslutaten har varit intressanta att se. Vad elever egentligen tror om kost och hälsa osv. 

Rapport skrivning

Sitter här och skriver på rapporten. Har så gott som avslutat metod delen och nu har jag börjat introducera de olika kosthållningarna vårt projekt handlat om. De sista enkäterna ska jag ta imorgon 12.10 då TE och NA 1 har samhälls tillsammans. 
De tidiga enkäterna som jag skulle sammanställa har sammaställts och resultaten införts i ett dokument. Inte alls länge kvar nu innan PA tiden är över. Känns både skönt och lite tråkigt. 
 
 

2 maj

De fyra första klasserna är nu avklarade. Fem till väntar på måndag. De resultat vi fått in än så länge har varit väldigt intressanta att läsa. Enkäten är helt anonym och vi har valt att inte bry oss om könet.
Det roliga idag har varit att elever från andra klasser har frågat mycket om just vårt projektarbete vad det går ut på osv. Har fått positiva kommentarer!
 
Jag har fått in de sista svaren på LCHF frågorna idag. Så nu är det praktiskt taget bara de sista enkäterna och en snabb visit på ICA eller Coop kvar för min del. Jag har tänkt gå på Coop eller ICA för att försöka få fram hur vår kosthållning påverkades ekonomiskt. Blev den dyrare, billigare eller är det den samma? 
Jag hade tänkt göra det samma med ett matschema för en LCHF:are men tycker jag fått bra svar på den frågan genom de intervjuer jag gjorde. 

Enkät

Igår (tisdag) satt vi en hel dag med PA och lite varm choklad i termos. Det gör det hela lite roligare. Efter tre timmar med mycket arbete kände jag mig helt slut i hjärnan. 
Under de tre timmarna fick vi till en blankett som vi valde att istället dela ut till eleverna istället för att gå till väga på de sätt jag tidigare bloggade om.
Vi valde ut tre program från varje årskurs (ettan, tvåan och trean). De flesta klasserna hinner vi med nu på torsdag och sen har vi tre klasser på måndag. Blankettens frågor handlar om elevers kost kombinerat med hälsa. På fredag har vi tänk sammanställa de blanketterna vi gör på torsdagen för att ha så lite jobb som möjligt nästa vecka. 
Jag kan dela ankäten med dig på Google drive Janne!
 

RSS 2.0